Uncategorized

Vagy Méregtelenítő Diéták Jó Neked?

MéregtelenítőÉrthető módon-csakúgy, mint az autó, motorok, meg kell mosni a tiszta trutyi, ami felhalmozódott az a több tízezer mérföld kocsival mentünk, így a belek, máj hogy meg kell tisztítani a méreganyagok, amelyek épült fel, ott is. Könnyű elképzelni, hogy a gyomor tele van atyaég, ezek épült fel a méreganyagok, amelyek lassan felhalmozódott idő, amíg nem vagyunk cipelnünk kiló. Vannak apokrif történetek John Wayne-t, hogy több mint húsz kiló vörös hús a vastagbél, az emberek megbetegszenek az építmény a növényvédő szerek, illetve rosszabb. Szóval nem jó méregtelenítő diéta lenne jó neked?

Sok ember így gondolja, s ennek következtében mindenféle balesetet étrend alakultak ki, utasítást, hogy vágja mennyiségű kalóriát eszel egy hatalmas összeg, valamint a gyógyszer helyett folyékony diéta, főleg egy anyag, vagy egy másik. Egy masszívan népszerű diéta a Tisztítókúra, vagy limonádé diéta, hogy iszol semmit, de citromlé, cayenne bors, juharszirup, tíz napig. Vagy ott van a gyümölcs diéta, vagy a fehérje diéta, vagy bármilyen más számot a diéták, amelyek kellett volna takarítani.

Ha azonban megvan az ötlet, hogy vagyunk annyira tele túró, hogy kezdődik? Hacsak fogyasszon nagy mennyiségű alkoholt, vagy vessen egy pillantást a Tylenol, a mája működik optimálisan. Egy tányér magas rost, zabpehely, megtisztítja a belek jobb, mint bármilyen gyümölcslé, sőt, egészséges egyének valójában tökéletesen működő emésztő rendszer, hogy nincs szüksége segítségre. http://fogyasrendszer.info

Ez az, ahol bajba kerülhetünk.

Például, minden diéta, hogy tovább tart, mint egy nap indul, hogy rabolni az izomszövet, mint a szervezet elkezdi keresni az energiaellátás, bárhol lehet kapni. Fog fogyni, persze, de nem minden zsír, majd amikor elkezdi enni, általában egyszer, majd tedd vissza, mint a zsír. Továbbá, ezek a diéták nem az ön számára nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, ami azt jelenti, hogy el fogja veszíteni egy csomó kulcs eleme, hogy a test nem tudja eltartani magát, tovább gyengül. Még beöntést, hogy kellene csodálatos okozhat bakteriális fertőzések, vagy törölje ki az egészséges baktériumok a gyomrunkban. Tehát, amikor a méregtelenítő diéták, csak enni jobb, de ne csinálj semmi radikális.

Vélemény, hozzászólás?